Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Επιστρέφει ο Σισέ στον Παναθηνα'ι'κό !

Σύμφωνα με πληροφορίες , η επιστροφή του Σισέ στην Ελλάδα είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να φορέσει ξανά την φανέλα με το τριφύλλι ενώ και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι απόλυτα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δύο άντρες έχουν κανονίσει ραντεβού εντός της επόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα , μιας και ο Γάλλος φορ θα έρθει για διακοπές στην χώρα μας κι έτσι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των πρασίνων , ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

 Να υπενθυμίσουμε πως ο Σισέ από τον Γενάρη του 2013 αγωνίζεται στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Γκαράφα , ομάδα στην οποία τον έχει δώσει δανεικό η Queens Park Rangers. Η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε και ο αγαπημένος Τζιμπρίλ της πράσινης εξέδρας δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αγωνίζεται στην Championship του χρόνου. Από την μεριά του , ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί σημαντική την προσθήκη του Γάλλου φορ στο ρόστερ των πρασίνων , βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστική ομάδα που σχεδιάζει να δημιουργήσει για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα του Κατάρ έχει ολοκληρωθεί και ο παίκτης (9 συμμετοχές / 1 γκολ) έχει την άνεση ώστε να αναζήτήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: